Нюкасъл Юнайтед е много близо до привличането на крилото на

...
Нюкасъл Юнайтед е много близо до привличането на крилото на
Коментари Харесай

Нюкасъл е на крачка от подпис с Харви Барнс от Лестър

Нюкасъл Юнайтед е доста покрай привличането на крилото на Лестър Сити - Харви Барнс. Двата клуба към този момент са постигнали кардинална сделка за прехвърлянето, като и самият футболист е дал единодушието си, като е прецизирал персоналните си условия със „ свраките “, твърди The Telegraph.

Единственото, което в този момент остава, е от „ Сейнт Джеймсис Парк “ да изпратят формалната оферта, което ще стане до дни, след което прехвърлянето може да бъде финализиран. Лестър искаше 40 милиона паунда за британския национал, само че по последни данни се е стигнало до компромис и Нюкасъл ще заплати 35 милиона. Самият Барнс също е приел предлагането на „ джордитата “, защото разчувствуван от опцията да играе в Шампионската лига.

25-годишният Барнс е артикул на школата на „ лисиците “ и в последните години се трансформира във значима фигура за тима, като има 187 мача, 45 гола и 32 асистенции на сметката си. Той стигна и до националния тим на Англия, за който има 1 мач.

В Лестър нямаше по какъв начин да задържат звездите си след изпадането на клуба в Чемпиъншип и Барнс ще е следващият значим състезател, който си потегля от „ Кинг Пауър Стейдиъм “ след Юри Тилеманс и Джеймс Мадисън, които укрепиха надлежно Астън Вила и Тотнъм. Интерес към Барнс имаше още от страна точно на тези двама отбора, само че по всичко проличава, че той е предпочел офертата на Нюкасъл.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР