Нюкасъл Юнайтед е готов да плати 35 милиона евро за

...
Нюкасъл Юнайтед е готов да плати 35 милиона евро за
Коментари Харесай

Нюкасъл вади 35 милиона за звезда на Интер

Нюкасъл Юнайтед е подготвен да заплати 35 милиона евро за полузащитника на Интер и Хърватия Марчело Брозович. Мениджърът Еди Хау има предпочитание да укрепи тима си през лятото, откакто се обрисува „ свраките “ да вземат участие в Шампионската лига. Зашеметяващата победа с 6:1 над Тотнъм в неделя изкачи отбора до третото място в таблицата на Висшата лига.

Според хърватското издание Sportske Novosti, Нюкасъл гледа на Брозович като една от главните си цели за лятото. Смята се, че идването му ще даде късмет на Бруно Гимараеш да премине в по-атакуваща роля.

Барселона също се интересува от хърватския национал, който има 85 мача за родината си, а и Ливърпул също следи обстановката му. Но подкрепяният от Саудитска Арабия Нюкасъл има финансовата мощност да улесни договорката за Брозович, който започва единствено в 13 мача в Серия А този сезон. Очаква се от „ Сейнт Джеймсис Парк “ да му предложат контракт със солидна заплата, с цел да го изкушат да премине при тях.

Брозович, който се причисли към Интер от Динамо Загреб през 2015-а година, има контракт до 2026-а година. Той има повече от 300 мача за „ нерадзурите “, като е съдействал с 30 гола и 38 асистенции. Той завоюва купата в Серия А и Купата на Италия по време на осемгодишния си престой в клуба. Полузащитникът също по този начин доближи край на Световното състезание с Хърватия през 2018-а и полуфинал през предходната година на Мондиала в Катар.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР