Нюкасъл се наслаждава на добър старт на сезона. Вчерашното равенство

...
Нюкасъл се наслаждава на добър старт на сезона. Вчерашното равенство
Коментари Харесай

Нападател на Нюкасъл ще отсъства по-дълго от очакваното

Нюкасъл се любува на добър старт на сезона. Вчерашното тъждество при гостуването на Манчестър Юнайтед, бе добре признато от всички, а 6-ата позиция, която заема отборът на Еди Хау все още звучи удовлетворяваща за хората, които симпатизират на „ свраките “.

Тепърва обаче Хау и неговият отбор навлизат в много претрупан цикъл от дуели, откакто в границите на 4 дни „ джордитата “ ще изиграят 2 мача. Първо следва домакинство на Евертън, а по-късно и посещение на Тотнъм за състава от британския североизток. За страдание на последователите и треньорското управление, в Нюкасъл ще би трябвало да се оправят без най-новата си облага Александър Исак.

Рекордната покупка на Нюкасъл бе покрай своето завръщане след контузия, само че още веднъж е получил неприятна травма. По информации на медиите в Англия, шведският национал ще пропусне минимум идващите три дуела на „ свраките “, а е прекомерно допустимо и нападателят да не се появи в игра до паузата поради идното Световно състезание в Катар.

Все отново прогнозите са по-оптимистични и се чака при започване на ноември голаджията да се включи пълноценно в тренировките дружно със своите съотборници. За Еди Хау и компания предстоят значими провокации, като с изключение на към този момент упоменатите мачове против Евертън вкъщи и гостуването на Тотнъм, за Нюкасъл по-късно следва и домакинство на Астън Вила.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР