Нюкасъл постигна втора победа в последните си три мача. Свраките

...
Нюкасъл постигна втора победа в последните си три мача. Свраките
Коментари Харесай

Нюкасъл с втора победа от три мача, Саутхемптън на крачка от подвиг

Нюкасъл реализира втора победа в последните си три мача. " Свраките " се постановиха с 3:2 над гостите си от Саутхемптън.

Точни за спечелилите бяха Уилок и Алмирон, разписал се на два пъти. За " светците " вкараха Минамино и Уорд-Праус.

Джоузеф Уилок даде преимущество в резултата за домакините след 16 минути игра, като още в идната офанзива " черно-белите " бяха покрай второ попадение, само че този път нямаха същата успеваемост.

Десет минути по-късно Мигел Алмирон се разписа за първи път в срещата, покачвайки преднината на отбора си.

Само 4 минути по-късно обаче Такуми Минамино върна очакванията на гостуващия състав за освен това в мача, разписвайки се за 2:1.
 Снимка 517368
Източник:

В последните мигове от продължението на първото полувреме Алмирон вкара още веднъж, възстановявайки преднината на домакините от два гола.
 Снимка 517369
Източник:

Малко след подновяването на играта след почивката Уорд-Праус вкара втори гол за гостуващия отбор, запазвайки интригата до самия завършек на дуела.

Нова смяна в резултата нямаше и Нюкасъл се добра до успеха. Отборът завърши срещата с човек по-малко, като Джеф Хендрик видя аления картон.

Нюкасъл е 15-и, а Саутхемптън 12-и в класирането.

В различен мач от кръга, игран по същото време, Бърнли и Брайтън не се победиха, завършвайки наедно - 1:1. Дънк вкара за гостите, а за домакините прецизен беше Гудмундсон.
 Снимка 517366
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР