Нюкасъл постигна ценна победа с 2:0 като гост над Шефилд

...
Нюкасъл постигна ценна победа с 2:0 като гост над Шефилд
Коментари Харесай

Нюкасъл победи и настигна Шефилд Юнайтед

Нюкасъл реализира скъпа победа с 2:0 като посетител над Шефилд Юнайтед в конфликта сред двата отбора от междинния 15-и кръг в Премиър лийг. " Свраките " се върнаха на победния път в шампионата и с този триумф се изравниха по точки с днешния си противник. Алан Сент-Максимин в 15-ата и Джонджо Шелви в 70-ата минута осъществиха головете за триумфа на гостите.

Нюкасъл поведе още с първата си опция в срещата. В 15-ата минута Хавиер Манкийо се освободи по десния фланг и центрира за Сент-Максимин, който с глава простреля вратата за 0:1.

След това " Остриетата " пробваха да се върнат в мача, само че без триумф. Домакините повече задържаха топката, само че с пропуски пред вратата на противника се отличиха Оливър Макбърни и Оливър Норууд.

В 70-ата минута Нюкасъл удвои преднината си по извънредно чудноват метод. Джонджо Шелви получи пас зад отбраната и внезапно всичи стопираха да играят, мислейки, че той е в засада. Капитанът на гостите обаче продължи и стреля във вратата, като след намесата на ВАР се видя, че засада няма и голът бе зачетен.

Така Нюкасъл си потегли с трите точки и към този момент има 19, като се изравни с Шефилд Юнайтед по този индикатор. Двата отбора разделят 10-ата и 11-ата позиция в класирането.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Премиър лийг 15 кръг, четвъртък 5 декември  Шефилд Юнайтед 0:2краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР