Нюкасъл помоли привържениците си да не се обличат с арабски

...
Нюкасъл помоли привържениците си да не се обличат с арабски
Коментари Харесай

"Нюкасъл" помоли феновете си да не се обличат като араби

Нюкасъл " помоли последователите си да не се обличат с арабски облекла или с реплика на сходно облекло. Клубът беше, зад който стои фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия, а след договорката стотици почитатели на отбора честваха, облечени в сходни облекла. Това се повтори и на първия мач на отбора под новото управление,.

" Нюкасъл " моли почитателите да се сдържат да носят обичайно арабско облекло на мачовете, в случай че това не е ежедневното им облекло. Фенове се появиха с сходни облекла, отбелязвайки закупуването на клуба. Никой от новото управление не е афектиран по никакъв метод от избора на почитателите да отпразнуват договорката по този начин. Това беше жест, който беше признат положително. Но остава възможност обличане по този метод да е неуместно и да се рискува засегнатост за други ", обявиха от клуба.

Новото управление към този момент води договаряния с евентуални претенденти за треньор, откакто Стив Брус беше уволнен в сряда. Според " Скай Спортс " любимец за поста е някогашният треньор на " Рома " Пауло Фонсека. Другите разновидности са някогашният управител на " Борнемут " Еди Хауи и някогашният треньор на " Борусия " (Дортмунд) Люсиен Фавр.

Брус беше уволнен след загубата от " Тотнъм ", макар че новите притежатели твърдяха, че ще му дадат време. Треньорът беше отпред на " Нюкасъл " от 2019, само че през съвсем цялото време почитателите бяха срещу него.

" Мисля, че това може да е последното ми работно място. Въпросът не опира единствено до мен, а до цялото ми семейство. Те се притесняваха за мен в последните години. Беше доста, доста тежко. Никога не бях желан тук, да, усещам, че всички желаят да се проваля и споделят, че ще се проваля, че съм ненужен. Аз съм на 60, не знам дали желая да минавам през това още веднъж ", съобщи Брус пред " Дейли телеграф ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР