Нюкасъл отново е на дневен ред. Този път става дума

...
Нюкасъл отново е на дневен ред. Този път става дума
Коментари Харесай

Какво можем да очакваме да се случи в Нюкасъл, ако бъде продаден клубът?

Нюкасъл още веднъж е на дневен ред. Този път става дума за възможната продажба от Майк Ашли на

Сделката е в толкоз напреднала фаза, че съглашението с точките е на масата. От нощес е последната информация, съгласно която Майк Ашли се е прибрал в Лондон и е споделил на своите хора да завършват договорката. Какво обаче може да се чака, в случай че това стане факт и Ашли прибере 340-те милиона.

Говори се, че още лятото ще бъдат извадени най-малко 200 милиона паунда за прехвърляния.

Преди по-малко от година обаче е споделил, че в случай че се разбере от медиите за такава договорка, няма да има договорка. В тази връзка може да се чака всичко от него, защото е непредвидим и в последна сметка в последния миг може да се откаже от продажбата.

Състоянието на държавния фонд на Саудитска Арабия е по-голям от положението на всички 20 притежателя от Висшата лига взети дружно.

В мига, в който се върнат амбициозни притежатели, същинските футболни хора ще се върнат на стадиона. Атмосферата ще е друга и ще стане мъчно за другите клубове.

Нюкасъл има голям огромен капацитет от позиция на това, че клубът при неналичието на триумфи, управление и упоритости, клубът през последните 20 години непроменяемо до този сезон от 22 сезона, 17 бе в класацията на "Форбс " за най-богатите в света, тъй като има голям стадион - 52 хиляди, единствен тим е в града, хората в него са луди по футбола и дават доста пари за фланелки, сувенири, шалове и билети всеки сезон. Потенциалът е Нюкасъл да стане следващият бранд във футбола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР