Нюкасъл направи изключителен обрат от 1:3 до 4:3 у дома

...
Нюкасъл направи изключителен обрат от 1:3 до 4:3 у дома
Коментари Харесай

Нюкасъл с изключителен обрат при домакинството си на Уест Хем

Нюкасъл направи извънреден поврат от 1:3 до 4:3 вкъщи против Уест Хем. Двубоят беше от 30-ия кръг на Висшата лига. Така „ свраките “ събраха 43 точки на осмото място, на 1 зад „ чуковете “, които са седми.

Домакините започнаха чудесно мача и поведоха в 6-ата минута. Тогава Александър Исак се разписа от дузпа. Четвърт час по-късно лондончани стигнаха до изравнителен гол. Лукас Пакета пусна извеждащ пас към Михаил Антонио, а той от комфортна позиция беше прецизен за 1:1. 

В десетата минута на добавеното време на първото полувреме Уест Хем излезе напред в резултата. Тогава Мохамед Кудус се освободи и с удар в десния ъгъл вкара за 1:2. 

В началото на второто полувреме Джаред Боуен повиши на 3:1, само че в заключителния четвърт час всичко се обърка за играчите на Дейвид Мойс.

" Чуковете " първо инкасираха втори гол от Исак, като шведският нападател осъществя нова дузпа, този път отсъдена за нарушаване на влезлия от пейката Калвин Филипс. Скоро по-късно Исак асистира на резервата Харви Барнс, който възвърне паритета, а по-късно още веднъж някогашният състезател на Лестър ликува дружно със съотборниците си след страховит шут, който не остави шансове на Лукаш Фабиански, заменил Алфонс Ареола за старта на вторите 45 минути.

В добавеното време Антъни Гордън от домакините си изкара малоумен втори жълт картон за разкарване на топката и по този начин остави " джордитата " в понижен състав, само че гостите по този начин и не откриха сили да стигнат най-малко до тъждество, макар че имаха преференциално състояние посредством Томаш Сучек, който не съумя да оползотвори положително центриране на Кудус. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР