Нюкасъл изпитва отчайваща нужда от трансфери, които да гарантират мястото

...
Нюкасъл изпитва отчайваща нужда от трансфери, които да гарантират мястото
Коментари Харесай

Контузия притиска Нюкасъл, да инвестира в нов централен нападател

Нюкасъл изпитва отчайваща потребност от прехвърляния, които да подсигуряват мястото на клуба във Висшата лига следващата година, а и фактът, че водещият изпълнител на отбора Калъм Уилсън е контузен, притиска още повече управлението, с цел да влага.

29-годишният англичанин ще пропусне идващите близо 2 месеца от терените, а това кара редица медии на „ острова “ да пишат за няколко евентуални негови заместници.

Единият от тях е „ златната аварийна “ на Ливърпул Дивок Ориги. Белгиецът несъмнено се употребява със статута на легенда на „ Анфийлд “, само че надали това го удовлетворява с оглед обстоятелството, че е трети избор за нападението на отбора.

Друг някогашен нападател на „ мърсисайдци “ - Доминик Соланке, също изниква в концепциите на британските публицисти за нов тара на Нюкасъл. В момента той играе в Чемпиъншип с Борнемут, само че 19-те му попадение досега приказват, че в краката си има задоволително класа, че да играе на по-високо равнище.

Крис Ууд от Бърнли е с най-големи шансове, с цел да се озове на „ Сейнт Джеймсис Парк “, само че 30-годишният таран надали ще придаде особена класа в отбора, имайки поради, че досега има единствено 3 попадения за сегашния си тим.

Най-амбициозното име от листата е това на чешкия голаджия Патрик Шик. Централният нападател на Байер Леверкузен наподобява прекомерно огромна хапка за тим от сегашния сан на „ свраките “, тъй като приказваме за един от най-резултатните играчи от миналото Европейско състезание. Шик по-скоро би предпочел да играе за тим, който взе участие в евротурнирите, само че при задоволително добра финансова оферта договорката би могла да стане допустима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР