Нюкасъл иска да привлече в състава си двама играчи от

...
Нюкасъл иска да привлече в състава си двама играчи от
Коментари Харесай

Нюкасъл иска да вземе дуо от Челси

Нюкасъл желае да притегли в състава си двама играчи от Челси преди затварянето на трансферния прозорец. Мениджърът Еди Хау желае да укрепи халфовата линия и нападението на " свраките " и е насочил взор към Конър Галахър и Армандо Броя от състава на лондончани, оповестява " Скай Спотс ".

Галахър направи мощен сезон чартърен в Кристъл Палас през предходната акция и се очакваше да получи късмет да се потвърди на " Стамфорд Бридж ". На този стадий обаче Томас Тухел към момента не залага на него измежду титулярите, а в случай че клубът се укрепи и с Френки де Йонг, това още повече ще ограничи възможностите за изява на 22-годишния футболист. Така няма да е изненада, в случай че Галахър още веднъж бъде пуснат чартърен, този път в Нюкасъл, където сигурно ще играе много по-редовно.

С Броя обстановката е много сходна. И той направи добър сезон чартърен в Саутхамптън, само че през лятото се завърна на " Стамфорд Бридж " с вярата да се бори за място в единайсеторката на Тухел. В момента обаче клубът търси нов нападател, тъй че в случай че подобен дойде, най-вероятно Броя ще бъде пратен още веднъж чартърен.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР