Нюкасъл е започнал преговори с Кристъл Палас относно високооценения защитник

...
Нюкасъл е започнал преговори с Кристъл Палас относно високооценения защитник
Коментари Харесай

Нюкасъл преговаря за подписа на защитника на Кристъл Палас и Англия Марк Гуехи

Нюкасъл е почнал договаряния с Кристъл Палас по отношение на високооценения бранител на Англия Марк Гуехи, заяви осведомителната организация на PA.

Разбира се, че Свраките записаха своя интерес през последната седмица и организираха първични диалози за състезател, който се прави оценка на повече от £60 милиона.

Гуехи, който направи 29 изяви във всички надпревари за орлите през предишния сезон, стартира шест от седемте мача на Англия на финалите на Евро 2024 и пропусна единствено седмия, четвъртфиналната победа над Швейцария, заради премахване.

Централният бранител, чийто сегашен контракт на Селхърст Парк би трябвало да изтече през лятото на 2026 година, доста усъвършенства репутацията си в Германия и е малко евентуално свраките да са единствените му ухажори.

Те обаче ще се надяват, че ранният метод ще им даде преимущество пред техните противници, до момента в който се пробват да подсилят тим, който приключи на седмо място в предишния сезон на Висшата лига и пропусна европейския футбол след поб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР