Нюкасъл е способен да играе като равен с отбори с

...
Нюкасъл е способен да играе като равен с отбори с
Коментари Харесай

Нюкасъл може да се противопостави на Манчестър Юнайтед

Нюкасъл е кадърен да играе като еднакъв с тимове с надалеч по-скъпи играчи и по-голям бюджет, сигурен е мениджърът  преди дуела с Манчестър Юнайтед от британското състезание по футбол.

Двата тима ще се срещнат на " Сейнт Джеймсис Парк " в неделя и единствено месец след загубата на Нюкасъл против същия противник на финала на Купата на Лигата. Той бе първи за " свраките " от 24 години насам.

Хау и Нюкасъл вършат доста мощен сезон и се намират в борбата за Шампионската лига, а към тях има тимове с три пъти по-голям оборот. Този на Юнайтед е съвсем 600 милиона английски лири.

" Можем да се противопоставяме на такива тимове, несъмнено. Не е елементарно, само че е допустимо ", съобщи Хау на конференция преди кръга във Висшата лига, представен от организация ДПА.

" Цялата ми кариера е предходна по този метод и постоянно съм бил отпред на тима с по-малък бюджет. Това се случва към този момент доста, доста години. Ако ме питате по какъв начин да победим подобен тим, отговорът ми постоянно е един - с екипен дух, единодушие и проект. Надявам се в неделя всички да бъдем на една вълна и да желаеме успеха повече от тях. Винаги съм следвал тази философия.

" Нюкасъл се състезава на елитно равнище и става все по-трудно. Аз обаче имам вяра в тима и знам, че футболистите ни ще дадат всичко от себе си ".

Нюкасъл неотдавна смени притежателите си и последователно стартира да гради състав, който е кадърен да побеждава най-хубавите във Висшата лига. Хау обаче не е сигурен дали " свраките " могат да се конкурират с тимове като Юнайтед на трансферния пазар.

" Не съм верният човек за този въпрос. Знам, че клубът има упоритости да усилва приходите си. Важно е да отговаряме на финансовия феърплей, който ненапълно лимитира на трансферния пазар ", продължи мениджърът.

Нюкасъл е пети в класирането преди неделния мач, а Юнайтед е с две позиции и три точки пред тима на Хау.
 Рашфорд виси за дуела с Нюкасъл
Рашфорд виси за дуела с Нюкасъл

В момента Рашфорд се приготвя настрана от главната група след травмата, получена в мача с Фулъм
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР