Нюкасъл е най-сериозният кандидат за подписа на Дани Роуз от

...
Нюкасъл е най-сериозният кандидат за подписа на Дани Роуз от
Коментари Харесай

Нюкасъл е фаворит за низвергнат от Тотнъм

Нюкасъл е най-сериозният претендент за подписа на Дани Роуз от Тотнъм. Клубът демонстрира сериозен интерес към британския бек малко преди края на януарския трансферен прозорец.

Говорейки предходната седмица, мениджърът на Нюкасъл Стив Брус похвали качествата на Роуз и показа, че възможен трансфер не е неосъществим. Борнемут и Уотфорд също се интересуват от Роуз, който не е играл в нито един от последните четири мача на „ шпорите “.

Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо неотдавна отхвърли информациите, че той и Роуз са били въвлечени в спор на подготвителното игрище и също по този начин съобщи, че бранителят към момента е част от неговите бъдещи проекти.

Миналия ноември, Роуз показа, че ще остане в Тотнъм, до момента в който актуалният му контракт не изтече през лятото на 2021, откакто стана ясно, че клубът е желал да го продаде през миналия летен трансферен прозорец. Но при присъединяване на Англия на Евро 2020 през лятото, възможностите за постоянно наличие измежду титулярите може да се окаже основен фактор в решението му да напусне Тотнъм. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР