Нюкасъл е един от тимовете, които се представят много над

...
Нюкасъл е един от тимовете, които се представят много над
Коментари Харесай

Еди Хау: В различна позиция сме от миналата година

Нюкасъл е един от отборите, които се показват доста над упованията от началото на сезона, а в този момент “свраките ” ще навлязат в празничната си стратегия с сложен дуел против Лестър. Мениджърът на отбора Еди Хау се спря на някои от по-съществените тематики към този претрупан интервал от годината, както и травмата на Александър Исак.

“Като състезател обичах празничните мачове, атмосферата, която се основава. Те постоянно имат друго чувство от естествената стратегия в останалото време. Като управител чувството е друго. Не е наложително да изпитвате тези моции, тъй като се съсредоточавате върху подготовката, късото време сред мачовете и терзанията за натрупването на умората, само че аз нямам проблем с това. Това е, което прави британския футбол специфичен. Единствено не желая мачовете да са в прекомерно сбит цикъл, с цел да може играчите да покажат най-хубавото от себе си, ” съобщи наставникът.

След това Хау бе запитан за идния трансферен прозорец и какви са проектите на клуба, само че мениджърът съобщи, че комплицираната обстановка във връзка с финансовия феърплей усложнява за момента опциите.

“Ние сме в доста друга позиция от тази, в която бяхме през предходната година, когато знаехме, че би трябвало да действаме, с цел да повдигнем равнището, а и бяхме по-добре във връзка с финансовите салда. Сега обстановката е друга, тъй като нямаме основни приходи от прехвърляния, само че имаме прочут интервал, който може да бъде употребен. Не сме сигурни по какъв начин тъкмо желаеме да подходим, тъй че за момента не знам, почтено казано. Трябва да сме деликатни, с цел да не създадем нещо, което може да разбие групата ни, само че не желаеме и да стоим на едно място, ” разяснява Наставникът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР