НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Шелдън Кийф е нает за

...
НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Шелдън Кийф е нает за
Коментари Харесай

Бившият треньор на Мейпъл Лийфс Шелдън Кийф получава най-високия пост в Ню Джърси Девълс, съобщи източник за AP

НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Шелдън Кийф е нает за треньор на Ню Джърси Девълс, по-малко от две седмици откакто беше уволнен от Торонто Мейпъл Лийфс.

Източник, непосредствен до франчайза, удостовери наемането в телефонен диалог с Асошиейтед прес, като добави, че формалното известие ще бъде направено в четвъртък.

Кийф е петият треньор на дяволите от 2019 година и трети от март. Те уволниха Линди Ръф в края на сезона, замениха го краткотрайно с Травис Грийн и по този начин или другояче пропуснаха плейофите. Грийн напусна, с цел да тренира Отава Сенаторс.

Това е втората работа на Кийф като основен треньор в НХЛ, откакто прекара последните четири и повече сезона с Торонто, достигайки плейофите всякога, само че печелейки единствено една серия в процеса. Това накара Лийфс да потърсят нов глас и да наемат носителя на Купа Стенли треньор Крейг Берубе.

43-годишният Кийф в този момент ще бъде претрупан със задачата да се опита да върне Ню Джърси назад в следсезона. Дяволите, с шестия най-лош % спасявания в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР