НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Генералният мениджър Том Фицджералд търси

...
НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Генералният мениджър Том Фицджералд търси
Коментари Харесай

ГМ на Devils Том Фицджералд казва, че Травис Грийн е част от търсенето му на нов треньор

НЮАРК, Ню Джърси (AP) — Генералният управител Том Фицджералд търси нов треньор за Ню Джърси Девилс и краткотрайният капитан Травис Грийн остава в конкуренцията за поста.

Говорейки три дни откакто Дяволите завършиха разочароващ сезон, като пропуснаха плейофите, Фицджералд сподели, че се надява да има треньор на цялостен работен ден за драфта на НХЛ в края на юни.

„ Травис е наясно с моите планове “, сподели Фицджералд в четвъртък. „ Дължа го на организацията да се уверя, че следвах света на треньорите, с който имам вяра, че ще бъде идеалният треньор за тази група, която се движи напред за това, което е налично там. “

Фицджералд желае неговият треньор да бъде човек, който може да поддържа връзка с играчите си, като в същото време ги държи виновни.

Грийн ревизира доста от тези полета, в това число това да бъде треньор без нелепости, сподели Фицджералд. Той сподели, че има други треньори, които би трябвало да бъдат прегледани и други може да станат свободни, евентуално след първия кръг от следсезона. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР