НЮ ЙОРК - Заподозрян в смъртоносното намушкане с нож на

...
НЮ ЙОРК - Заподозрян в смъртоносното намушкане с нож на
Коментари Харесай

Заподозрян в ареста за смъртоносното намушкане с нож на активиста в Ню Йорк Райън Карсън, твърдят източници

НЮ ЙОРК - Заподозрян в смъртоносното намушкане с нож на деятеля в Ню Йорк Райън Карсън беше арестуван в четвъртък сутринта, оповестиха полицейски източници пред CBS New York.

Източници споделят, че обвиненият е разпитван в 81-ви сектор и предстоят покачване на обвинявания. Името му не се оповестява.

Карсън и приятелката му бяха видени на видеокамера за наблюдаване да седят на скамейка на автобусна спирка на бул. Malcolm X към 4 часа сутринта в понеделник в Бедфорд-Стуйвесант, Бруклин.

Видео от камера за наблюдаване демонстрира последни моменти

Полицията сподели, че мъж е минал около тях, без никакво взаимоотношение. Миг по-късно, когато двойката потегля, мъжът стартира да рита мотопед скутери на тротоара, след което се обръща към Карсън и споделя: „ Какво гледаш? “

„ Г-н Карсън незабавно стартира да се пробва да де -да ескалира обстановката ", сподели началникът на детективите на нюйоркската полиция Джоузеф Кени.

Тогава обвиненият извади нож и замахна към него, сподели полицията. Вижда се по какъв начин Карсън се спъва и пада на земята, а нападателят го намушква три пъти, пронизвайки сърцето му.

„ Докато господин Карсън лежеше обречен на смърт на тротоара, мъжът с ножа го рита в гърдите, заплашва да намушка спътницата и я плюе в лицето “, сподели Кени.

Разследващите споделиха, че не имат вяра, че нападателят е познавал Карсън или приятелката му.

Карсън запомнен като бранител на общността

Карсън беше прочут със своята интензивност против свръхдозите с опиати. През последното десетилетие той е работил в New York Public Interest Research Group, като последно се е занимавал с преработване и твърди боклуци. Преди това Карсън се застъпи за безвредни уреди за инжектиране.

Близките му организираха бдение на мястото на случая в понеделник вечерта, единствено на няколко крачки от вкъщи, който споделяше със съквартирантите си. Мнозина го запомниха с възприятието му за цел и желанието му да оказва помощ на другите.

Придържайте се към CBS New York за повече детайлности по отношение на тази разрастваща се история.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР