Ню Йорк въведе редица ограничения за притежателите на огнестрелни оръжия,

...
Ню Йорк въведе редица ограничения за притежателите на огнестрелни оръжия,
Коментари Харесай

Ню Йорк въведе ограничения за притежаване на оръжия

Ню Йорк вкара редица ограничавания за притежателите на огнестрелни оръжия, откакто щатският сенат утвърди закон, който повишава възрастта за покупка на полуавтоматични оръжия от 18 на 21 години. Отделно се не разрешава носенето на оръжия на публични места като " Таймс Скуеър ", публичния превоз, паркове, лечебни заведения, игрища и детски градини, написа в. " Ню Йорк Поуст ".

Според новия закон кандидатстващият за позволение за оръжие към този момент ще би трябвало да дава на щатските управляващи информация за сметките си в обществените мрежи, да потвърди способността си да борави с оръжие, както и да обезпечи рекомендации, че има балансиран темперамент.

" За мен това е въплъщение на това какво значи да си американец. В чест на уикенда за 4 юли чакам с неспокойствие да подпиша законодателството, незабавно щом бъде финализирано ", сподели губернатор на щата Кати Хокъл.

Законът бе признат на изключителна законодателна сесия след знаково решение на Върховния съд от предходната седмица, което отхвърли строгите правила на Ню Йорк за лицензиране на оръжията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР