Ню Йорк трябва да се върне към основите, когато става

...
Ню Йорк трябва да се върне към основите, когато става
Коментари Харесай

Губернаторът Кати Хочул обявява план за връщане на обучението по четене в училище „към основите“

Ню Йорк би трябвало да се върне към основите, когато става въпрос за образование на децата по какъв начин да четат, споделя губернаторът Кати Хочул.

Губернаторът разгласи в сряда, че желае да се откаже от модерния способ на преподаване на британски език „ цялостен език “ и да се върне към образованието на децата по фонетика и четене с схващане.

„ Въпреки най-хубавите старания, това демонстрира, че към този момент не работи “, сподели Хочул за новия проект за четене на страната, наименуван „ Назад към основите “, в начално учебно заведение във Watervliet, Ню Йорк.

„ Мисля, че всяко дете би трябвало да има най-хубавия късмет в живота, най-хубавия късмет да се научи да чете, най-хубавия късмет да стане изцяло образован, до момента в който напусне учебно заведение. “

Целият езиков метод учи децата да четат цели думи и да се пробват да схванат смисъла им в подтекста. Поддръжниците на цялостния език смятаха, че като удрят децата с думи още веднъж и още веднъж, те ще уловят смисъла в подтекста. Детският сериал „ Дик и Джейн “ е отличен образец.

Фониката преподава ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР