НЮ ЙОРК -- След поредица от инциденти с насилие в

...
НЮ ЙОРК -- След поредица от инциденти с насилие в
Коментари Харесай

Хочул разгръща Националната гвардия за проверките на чантите в метрото на Ню Йорк на фона на нарастващия брой престъпления

НЮ ЙОРК -- След поредност от произшествия с принуждение в системата на метрото на Ню Йорк, губернатор Кати Хочул в сряда разгласи нови пет- точков проект за сигурност, който включва въвеждането на стотици бойци от Националната армия и прибавяне на нови камери за сигурност.

Hochul разгласи, че 1000 комбинирани членове на Националната армия и полицията на MTA ще бъдат ситуирани в системата на метрото, с цел да оказват помощ на полицията в Ню Йорк да прави инспекции на чантите в опит да не позволява оръжия във влаковете.

„ Нека просто бъда доста, доста явен. Тези нагли, отвратителни офанзиви против нашата система на метрото няма да бъдат толерирани “, сподели Хочул.

Съобщението на кмета Ерик Адамс във вторник за прибавяне на повече полицейски чиновници и наново въвеждане на инспекциите на чантите.

„ Знам по какъв начин се отразява на душeвността ви, когато чуете за някои инцидентни актове на принуждение и по тази причина би трябвало да сме самодейни “, сподели Адамс пред CBS Ню Йорк в изявление по-рано в сряда преди обявяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР