Ню Йорк Рейнджърс постигна зрелищна победа със 7:4 над водача

...
Ню Йорк Рейнджърс постигна зрелищна победа със 7:4 над водача
Коментари Харесай

Ню Йорк Рейнджърс победи Бостън Брюинс в 11-голов трилър

Ню Йорк Рейнджърс реализира зрелищна победа със 7:4 над лидера в постоянния сезон на Националната хокейна лига Бостън Брюинс.

Двубоят в " Медисън Скуеър Гардън " сред водачите в Столичната и Атлантическата дивизия изцяло оправда високите упования и се трансформира в същински театър, който бе извоюван от домакините.

Крис Крайдър вкара два гола още в първия интервал, в чийто край " рейнджърите " имаха преднина от 3:2. Другото попадение за домакините, с което резултатът бе открит, бе на Ник Бонино, до момента в който за Бостън точни бяха Чарли Койл и Морган Гики.

26 секунди след старта на втората третина Давид Пастърнак вкара за 3:3, само че в края на интервала и началото на идващия Ню Йорк стигна до три безответни попадения посредством Джими Весей, К'Андре Милър и Тайлър Питлик, с цел да поведе с 6:3.

Почти незабавно след гола на Питлик Койл понижи с втория си гол в срещата, само че Артьоми Панарин с 11-ото си попадение през сезона постави точка на разногласието.

Загуба претърпя и различен от водачите в дивизиите. Лидерът в Тихоокеанската Вегас Голдън Найтс отстъпи с 0:2 при семейството си на Аризона Койотис.

Отличен мач за " койотите " направи вратарят Конър Инграм, който избави всички 34 шайби към мрежата си и реализира втория в кариерата си " шътаут ".

Головете за гостите пък бяха дело на Лоусън Краус, който записа десетото попадение този месец, както и на Клейтън Келър.

За домакините от Лас Вегас вратарят Логан Томас направи 16 спасявания, само че проблемите на " рицарите " в офанзива в последните мачове стават все по-отчетливи, откакто за трети път в последните шест мача те не съумяха да вкарат гол.

Загубата на Вегас разреши на тима на Лос Анджелис Кингс да стопи единствено до точка изоставането си от първенците в НХЛ. " Кралете " надиграха с 4:0 гостуващия Монреал Канейдиънс.

Вратарят Финикс Копли реализира третата " суха мрежа " в кариерата си, откакто отрази всички 18 удара на Канейдиънс.

Два гола за успеха на Лос Анджелис записа Тревър Мур, а останалите две попадения бяха дело на Карл Грундстрьом и Тревър Люис. Пиер-Люк Дюбоа пък направи две асистенции за осмата успеха на Кингс в 10 мача през този месец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР