Ню Йорк от години има проблем с шумните мотоциклети и

...
Ню Йорк от години има проблем с шумните мотоциклети и
Коментари Харесай

100 твърде шумни мотоциклета бяха унищожени от булдозер

Ню Йорк от години има проблем с шумните мотоциклети и ATV-та, от които локалните поданици постоянно се оплакват. Настоящият кмет на града Ерик Адамс си е сложил за цел да се отърве от технологиите, които " тероризират " популацията. От началото на 2022 година полицията е конфискувала повече от две хиляди мотоциклета и ATV-та, чиято употреба е неразрешена, тъй като са прекомерно шумни.

Ерик Адамс провежда грандиозно заличаване на 92 неразрешени мотоциклета с булдозер, който с " един размах " смачка шумните мотори. Десетки локални поданици следиха събитието. По време на речта си кметът на Ню Йорк акцентира, че унищожаването на противозаконните мотоциклети ще подсигурява, че те в никакъв случай повече не се появяват по улиците на града. Освен това кметът сподели, че най-често такива мотори се карат от неправоспособни водачи.

След като встъпи в служба като кмет, на 1 януари 2022 година, Адамс разгласи война на противозаконните мотоциклети. Оттогава Ню Йорк стегна контрола върху двуколесните транспортни средства. За шест месеца, като част от публичната сигурност, полицията конфискува над две хиляди мотоциклета, което е с 80 % повече от същия интервал на предходната година. Вижте зрелищното заличаване.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР