НЮ ЙОРК -- Флако, евразийският бухал, който е следван от

...
НЮ ЙОРК -- Флако, евразийският бухал, който е следван от
Коментари Харесай

Флако, евразийският бухал, който избяга от зоологическата градина в Сентрал Парк, умира, след като очевидно е влетял в сградата, твърдят служители на зоопарка

НЮ ЙОРК -- Флако, евразийският бухал, който е следван от наблюдаващи на птици в Манхатън от избягал от зоологическата градина в Сентръл парк предходната година, е умрял, заяви зоологическата градина в петък.

Той явно се е сблъскал със постройка на Западна 89-та улица, съгласно известие за вести от Обществото за запазване на дивата природа, което ръководи зоологическата градина.

Обществото сподели, че Фондът за диви птици е получил сигнали за свалена сова в постройката. Обществото сподели, че когато личният състав е дошъл, Флако не е реагирал. Фондът за диви птици съобщи в обществените медии, че първичният им обзор и детайлностите на сцената „ демонстрират, че Флако се е сблъскал с прозорец “. Птицата не реагирала и малко по-късно била оповестена за мъртва, оповестиха от зоологическата градина в Сентрал Парк. Останките му бяха откарани в зоопарка в Бронкс за аутопсия.

13-годишният бухал избяга от зоологическата градина в Сентрал Парк на 2 февруари 2023 година, откакто някой очевидно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР