НЮ ЙОРК (AP) - Повече работещи родители в САЩ отвсякога

...
НЮ ЙОРК (AP) - Повече работещи родители в САЩ отвсякога
Коментари Харесай

Повече родители в САЩ от всякога имат платен отпуск този Ден на майката - но повечето все още не

НЮ ЙОРК (AP) - Повече работещи родители в Съединени американски щати отвсякога честват своя първи Ден на майката с сложен достъп до платено време да се грижи за новородени. Но болшинството към момента би трябвало да се откажат от възнаграждение, с цел да се грижат за нови бебета или други близки, даже когато напъните за разширение на платения наставнически и фамилен отпуск набират мощ.

Двупартийните групи в Сената и Камарата на представителите на Съединени американски щати възобновиха напъните за разширение на платения фамилен отпуск за повече служащи, с набиране на инерция за въвеждане на законодателство тази година. При неналичието на федерален закон 13 щата плюс окръг Колумбия са приели закони за заплатен фамилен и медицински отпуск, които дават право на служащите на заплатен отпуск, с цел да се грижат за новородени или други близки, които се нуждаят от грижи.

Все отново единствено 27% от цивилните служащи в Съединени американски щати получават заплатен отпуск по фамилни аргументи, съгласно последните данни на Бюрото по трудова статистика. Работниците, които минимум мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР