НЮ ЙОРК (AP) - Доналд Тръмп призова понеделник вечерта за

...
НЮ ЙОРК (AP) - Доналд Тръмп призова понеделник вечерта за
Коментари Харесай

Тръмп одобрява нов председател на RNC. Настоящият председател казва, че все още не е напуснала поста

НЮ ЙОРК (AP) - Доналд Тръмп прикани понеделник вечерта за промяна на управлението в Националния комитет на републиканците в опит да конфигурира нов лист от лоялни последователи - в това число неговата снаха — на върха на политическата машина на Републиканската партия даже преди публично да обезпечи идната президентска номинация на партията.

Настоящият ръководител на RNC Рона Макданиел споделя, че няма желание да напуща комисията най-малко до момента в който след първичните избори в Южна Каролина на 24 февруари.

Все отново Тръмп приканва Макданиел да бъде сменен от Майкъл Уотли, ръководител на Републиканската партия на Северна Каролина. Новият съпредседател, сподели Тръмп, би трябвало да бъде неговата снаха Лара Тръмп.

Тръмп очерта проектите си в обществените медии, макар че те нямат публична тежест, до момента в който той не стане хипотетичният претендент за президент на партията.

„ СРН ТРЯБВА да бъде добър сътрудник в президентските избори. Тя би трябвало да прави работата, която чакаме от национ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР