НЮ ЙОРК (АП) — Зашеметяващата присъда за гражданска измама срещу

...
НЮ ЙОРК (АП) — Зашеметяващата присъда за гражданска измама срещу
Коментари Харесай

Присъдата за 454 милиона долара срещу Тръмп е финализирана, като започва обжалването по дело за гражданска измама

НЮ ЙОРК (АП) — Зашеметяващата присъда за гражданска машинация против Доналд Тръмп беше финализирана в Ню Йорк в петък, като публична присъда, която оставя някогашният президент на куката за повече от 454 милиона $ санкции и лихви.

Процедурната стъпка от окръжния чиновник на Ню Йорк пуска часовника на процеса на обжалване на Тръмп, като в същото време разрешава на дълга да стартира да се натрупва след правосъдна рента от близо $112 000 всеки ден, съгласно представител на основния прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс, която заведе делото.

В своето решение от 16 февруари арбитър Артър Енгорон постанови, че Тръмп е лъгал години наред за своите благосъстояние, с цел да обезпечи преференциални заеми и да подписа покупко-продажби, които помогнаха за поддържането на империята му за недвижими парцели. Той беше наказан да заплати 354,9 милиона $ неустойки плюс близо 100 милиона $ лихви.

Официалната присъда дава на Тръмп 30-дневен прозорец за обжалване, което той даде обещание да направи. В рамките на същия интервал от време то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР