НЮ ЙОРК (AP) — В зоната за връщане на Saks

...
НЮ ЙОРК (AP) — В зоната за връщане на Saks
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Saks Марк Метрик за това как се справя с онлайн измамите при връщане, нарастващ проблем в цялата индустрия

НЮ ЙОРК (AP) — В зоната за връщане на Saks Fifth Avenue във флагмана на Манхатън, купувачите към този момент виждат камера и табели, подчертаващи усъвършенстваното видео наблюдаване и нова политика: клиентите към този момент би трябвало да демонстрират документ за идентичност със фотография.

Компанията също търси способи за по-добра инспекция на върнатите пакети, изпратени назад в нейния склад.

Засилените ограничения на Saks, които ще бъдат въведени във всичките 39 магазина под някаква форма, са измежду най-новите ходове, които все по-голям брой търговци на дребно, в това число Macy's, подхващат, с цел да се борят с увеличението на измамите с връщане, изключително онлайн, следени през последните две години. Други стъпки включват наложителни разписки и начисляване на такси за връщане. Това е проблем на стойност 101 милиарда $, който визира 13,7% от всички облаги, съгласно Националната федерация на дребно. Луксът е огромна цел за машинация с връщане, защото включва огромни билети.

Измамата с онлайн връщане включ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР