НЮ ЙОРК (АП) — В продължение на 27 години топлината

...
НЮ ЙОРК (АП) — В продължение на 27 години топлината
Коментари Харесай

В Ню Йорк термопомпите, които се поставят в прозорците на апартаментите, обещават големи намаления на емисиите

НЮ ЙОРК (АП) — В продължение на 27 години топлината в жилищната постройка на Реджина Фред в Куинс идваше от гръмък парен нагревател, който тя не можеше не се контролираше и от време на време въобще не се включваше, оставяйки я да трепери. Понякога радиаторите ставаха толкоз горещи, че жителите трябваше да държат прозорците си отворени през зимата за облекчение.

Всичко това се промени преди няколко месеца, когато тя получи термопомпа, инсталирана на прозореца, като част от пилотен план на градската жилищна администрация на Ню Йорк, ориентиран към понижаване на разноските за сила и понижаване на излъчванията. Изведнъж всичко, което Фред би трябвало да направи, е да допре циферблата, с цел да увеличи или намали температурата си, и тя откри, че се любува на „ доста добра тишина “.

„ Направиха проява за мен и бях разчувствуван, “, сподели Фред. Сега нейните пораснали деца назовават ​​термопомпата „ най-хубавото нещо “, което има в жилището си, а съседите й почукаха на вратата й, с цел да ревизират модула....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР