НЮ ЙОРК (AP) — Тревър Ноа е готов да се

...
НЮ ЙОРК (AP) — Тревър Ноа е готов да се
Коментари Харесай

Водещият на наградите Грами Тревър Ноа за това защо да се включите, номинацията и живота му в публикацията „Daily Show“

НЮ ЙОРК (AP) — Тревър Ноа е подготвен да се изправи против една от най-тежките аудитории в кариерата си — милионите гледайки по какъв начин той още веднъж е хазаин на премиите Грами.

„ Това е най-изнервящото нещо, което върша, само че го одобрявам всякога “, споделя Ноа пред Асошиейтед прес преди телевизионното предаване в неделя. „ Всяка година има нов акцент и нов миг, който е вграден в паметта ми. “

Наградите Грами за 2024 година ще бъдат излъчени онлайн по CBS и Paramount+ от Crypto.com Arena в Лос Анджелис. Телевизионното предаване — като SZA има водещи девет номинации — ще бъде четвъртият следващ хостинг концерт на Ноа за премиите.

Той сподели, че чака с неспокойствие осъществяванията онлайн, изключително тези на номинираните актьори Burna Boy, Billie Eilish, Dua Lipa и Travis Scott.

„ Винаги обичам да виждам актьори, които имат вродено схващане за това какъв брой друго и мощно е прекарването онлайн, и мисля, че Burna Boy е един от тези актьори “, сподели Ноа. „ Той в действителност превъзхожда транс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР