НЮ ЙОРК (AP) — Tesla свали приблизително една трета от

...
НЮ ЙОРК (AP) — Tesla свали приблизително една трета от
Коментари Харесай

Tesla намалява цената на своята система „Напълно самостоятелно шофиране“ с една трета до $8 000

НЮ ЙОРК (AP) — Tesla смъкна почти една трета от цената на своята система „ Напълно независимо шофиране “ — която не може кара сама и по тази причина водачите би трябвало да останат нащрек и да бъдат подготвени да се намесят - до $8 000 от $12 000, съгласно уеб страницата на компанията.

Главният изпълнителен шеф на Tesla и милиардер Илон Мъск даде обещание през 2019 година, че ще има флотилия от роботиксита на пътя през 2020 година, само че обещанието към момента не се е сбъднало и системата към момента би трябвало да бъде следена от хора.

Съкращението, което се случи в събота, следва ходовете на Tesla да понижи с $2000 цените на три от петте си модела в Съединените щати късно в петък. Това е последното доказателство за провокациите, пред които е изправен производителят на електрически транспортни средства.

Tesla понижи цените на Model Y, дребен SUV, който е най-популярният модел на Tesla и най-продаваният електромобил в Съединени американски щати, и също и на моделите X и S, неговите по-стари и по-скъпи модели. Ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР