НЮ ЙОРК (AP) — Страхът от престъпления в метрото и

...
НЮ ЙОРК (AP) — Страхът от престъпления в метрото и
Коментари Харесай

Транзитната престъпност се завръща като основен повод за безпокойство в някои градове на САЩ и политическите лидери забелязаха

НЮ ЙОРК (AP) — Страхът от закононарушения в метрото и рейсовете се завръща като главен проблем в някои градове на Съединени американски щати и както и напъните, ориентирани към увещание на обществеността, че управляващите одобряват казуса съществено.

Губернаторът на Ню Йорк сподели в сряда, че ще разположи 750 членове на Националната армия, с цел да помогне за патрулирането на най-натоварената система на метрото в нацията, като сподели, че усеща Полицията в Ню Йорк се нуждаеше от подкрепление след офанзиви, включващи пукотевица по влакова платформа и прерязване на врата на кондуктор.

В Пенсилвания законодателите сътвориха специфичен прокурор, който да преследва закононарушения, осъществени в директната система, която обслужва югоизточната част на щата. Кметът на Филаделфия Черел Паркър в четвъртък даде обещание да ускори полицейските патрули и да употребява „ всеки законов и парламентарен инструмент “, откакто поредност от стрелби, свързани с пренос, оставиха трима убити и 12 ранени, доста от които възпитаници.

„ Стига толко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР