НЮ ЙОРК (AP) — Sophia Danner-Okotie има амбициозни планове за

...
НЮ ЙОРК (AP) — Sophia Danner-Okotie има амбициозни планове за
Коментари Харесай

Тъй като многообразието, справедливостта и приобщаването са подложени на правна атака, компаниите тихомълком променят програмите си

НЮ ЙОРК (AP) — Sophia Danner-Okotie има амбициозни проекти за своята въодушевена от Нигерия линия облекла, само че възприятието на боязън я е пронизало оптимизъм, до момента в който следи правосъдна борба, която се води против дребна компания за рисков капитал, която е предоставила финансиране, което е от инструмент за растежа на нейната бутикова марка.

Делото против Fearless Fund твърди, че една от неговите стратегии за безплатни средства дискриминира не- Чернокожи дами и моли съдилищата да си показват сходна стратегия, предопределена единствено за бели претенденти. То е измежду растящия лист от правосъдни каузи против стратегии за корпоративно разнообразие и приобщаване, които си проправят път през съдилищата тази година.

Повечето са заведени от консервативни деятели, окуражени от решението на Върховния съд от юни, с което се приключват позитивните дейности в банкет в колежи и в този момент се стремят да основат сходен казус в света на труда.

Битката беше влакче в увеселителен парк от неуспехи и победи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР