НЮ ЙОРК (AP) — След голяма победа в събранието в

...
НЮ ЙОРК (AP) — След голяма победа в събранието в
Коментари Харесай

Бившият президент Доналд Тръмп ще се изправи пред съдебни заседатели по обвинения за сексуално насилие и клевета

НЮ ЙОРК (AP) — След огромна победа в събранието в Айова, някогашният президент Доналд Тръмп се чака в съда във вторник, с цел да се изправи пред ново правно предизвикателство: правосъден развой, с цел да се дефинира какъв брой повече дължи на писателката Е. Джийн Карол за това, че отхвърли, че я е насилвал полово през 90-те години на предишния век и я упрекна, че е излъгала по отношение на изказванията си.

Изборът на журито стартира във вторник сутринта във федерална съд в Манхатън. Встъпителните причини може да се проведат до следобяд в това, което всъщност е втора фаза на наказване от правосъдна борба, която Карол към този момент е спечелила.

През май друго жури присъди на Карол 5 милиона $, откакто заключи, че Тръмп я е малтретирал полово в съблекалнята на универсалния магазин напролет на 1996 година, след което я наклевети през 2022 година, като твърдеше, че си е измислила, откакто го разкри обществено в записки от 2019 година Журито сподели, че Карол не е потвърдил, че Тръмп я е изнасилил.

Един въп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР