НЮ ЙОРК (АП) — Съдията в процеса за мълчаливи пари

...
НЮ ЙОРК (АП) — Съдията в процеса за мълчаливи пари
Коментари Харесай

Съдия по делото Тръмп нареди на медиите да не съобщават къде работят потенциални съдебни заседатели

НЮ ЙОРК (АП) — Съдията в процеса за безмълвни пари на Доналд Тръмп подреди на медиите в четвъртък да не оповестяват къде са работили евентуални правосъдни заседатели и да бъдат внимавайте с разкриването на информация за тези, които ще вземат участие в съда против някогашния президент.

Съдия Хуан Мърчан работи, откакто един правосъден заседател беше уволнен, когато тя изрази угриженост, че ще бъде „ отхвърлена “ за ролята си в делото след детайлности за тя стана обществено известна.

Действията показаха компликациите, свързани с опитите за опазване на анонимността на правосъдните заседатели при положение, който провокира необятен интерес и разгорещени отзиви, до момента в който юристите би трябвало да пресеят допустимо най-вече информация в обществена правосъдна зала, с цел да се дефинира кой да бъде определен.

Въпреки неуспеха, 12 правосъдни заседатели бяха настанени до края на четвъртък за историческия развой за заплащане на секрети пари от $130 000 малко преди изборите през 2016 година на порноактьора Сторми Даниелс попречи й да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР