НЮ ЙОРК (AP) — Съдията по делото за гражданска измама

...
НЮ ЙОРК (AP) — Съдията по делото за гражданска измама
Коментари Харесай

Съдия отхвърли искането на Тръмп за отмяна на делото за гражданска измама в Ню Йорк

НЮ ЙОРК (AP) — Съдията по делото за гражданска машинация на Доналд Тръмп отхвърли молбата му за анулация в петък, отхвърляйки изказванията на юристите на някогашния президент, че производството е инфектирано с политически пристрастия.

Адвокатите на Тръмп приканиха арбитър Артър Енгорон в четвъртък неотложно да спре делото, потвърждавайки, че той е уязвил непоправимо правото на Тръмп на обективен развой посредством „ удивителни отклонения от елементарни стандарти за безпристрастност. ” Те цитираха решенията му против техния клиент, видната роля на основния съдийски секретар, политическите дарения на чиновника и шерването на публикации за случая от съдията със съученици от неговата гимназия.

„ Моят главен закон служител не прави решения или издава заповеди – аз го върша “, написа Енгорон, добавяйки, че „ моите решения са мои и единствено мои. “

Що се отнася до публикуването на гимназиален бюлетин, в който той е присъединил връзки към публикации за себе си и за случая, „ нищо от това няма нищо общо, а още по-малко пречи на моето председателство заслужено, независимо и професионално по сегашния спор, което върша към този момент повече от три години, и което имам намерение да върша до приключването му “, написа той.

Адвокатът на Тръмп Алина Хаба разгласява изказване, в което се споделя: „ Както се очакваше, през днешния ден Съдът отхвърли да поеме отговорност за неуспеха си да управлява това дело в неутрален и неутрален метод. Ние обаче оставаме индиферентни и ще продължим да се борим за правото на нашите клиенти на обективен развой. експериментален интервал. В делото се твърди, че Тръмп, неговата компания и висши ръководители са преувеличили благосъстоянието му с милиарди долари във финансовите му доклади, които са били дадени на банки, застрахователи и други за обезпечаване на заеми и подписване на покупко-продажби.

Тръмп и другите обвинените отхвърлят ​​каквото и да е нарушаване.

Миналата седмица Engoron отхвърли настояването на отбраната за преустановяване на процеса посредством по този начин наречената режисирана присъда.

Тръмп, любимецът за президентските избори на Републиканската партия през 2024 година номинация, от дълго време се оплаква от Джеймс, Енгорон и основния чиновник на съдията, Алисън Грийнфийлд. Всички са демократи.

Това е правосъден развой, което значи, че Engoron ще реши присъдата.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР