НЮ ЙОРК (AP) — Разбиването на духове все още е

...
НЮ ЙОРК (AP) — Разбиването на духове все още е
Коментари Харесай

„Ловци на духове: Замръзналата империя“ е номер 1 с 45,2 милиона долара, „Immaculate“ на Сидни Суини се приземява на четвърто място

НЮ ЙОРК (AP) — Разбиването на духове към момента е добър бизнес.

“ Ловци на духове: Замръзналата империя ” събра 45,2 милиона $ от продажба на билети през уикенда, съгласно прогнозите на студиото в неделя, давайки на Sony Pictures първия филм номер 1 на студиото от предишното лято.

Първият уикенд за „ Замръзналата империя, ” в 4 345 кина, беше съвсем тъкмо същото като стартирането на 44 милиона $ за „ Ловци на духове: Животът след гибелта ” през 2021 година „ Животът след гибелта ” рестартира франчайза с продължение, построено към потомците (Кари Куун, Фин Волфхард, Макена Грейс) на Харолд Рамис Егон Спенглър, дружно със сеизмолога на Пол Ръд Гари Гроуберсън.

Нито един от филмите не е бил шлагер измежду критиците, само че публиката е по-възприемчива. „ Замръзналата империя “ завоюва B+ CinemaScore от киноманите, една отметка надолу от оценката A за „ Afterlife “. „ Замръзналата империя “ не е сигурна в рентабилност, само че ще се надява на резистентен бизнес през пролетната почивка.

Филмите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР