НЮ ЙОРК (AP) — Разбира се, тя беше кралска принцеса

...
НЮ ЙОРК (AP) — Разбира се, тя беше кралска принцеса
Коментари Харесай

Акценти от изложбата Met Gala през 2024 г.: Спящата красавица щеше да се събуди с тези рокли

НЮ ЙОРК (AP) — Разбира се, тя беше кралска принцеса и всичко останало. Но няма метод Спящата хубавица — преди или след дрямката си — в миналото да е имала невероятния дрешник, събран в Музея на изкуствата Метрополитън.

„ Спящите хубавици: Пробуждане на модата “, пролетната галерия на Института за костюми който дебютира на Met Gala в понеделник, механически не е за ТАЗИ Спящата хубавица. Намигването на заглавието към приказката в действителност е отпратка към стъклените ковчези – „ дано бъдем по-оптимистични и ги назоваваме калъфи “, иронизира кураторът Андрю Болтън – които съдържат 16 стареещи облекла, които в този момент са толкоз нежни, че не могат да бъдат показани изправени. Тези деликатни създания са дремели, като самата Аврора, в архивите на музея с следен климат.

Но тези „ хубавици “ са единствено дребна част от 220-те предмета, изложени в тематиката „ Спящите хубавици “ на тематика природа ”, което Болтън назовава едно от най-амбициозните шоута на института до момента (предишните му блокбъстъри вклю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР