НЮ ЙОРК (АП) — простата постъпка на президента Джо Байдън

...
НЮ ЙОРК (АП) — простата постъпка на президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Око да види ръка да пипне? Не непременно, когато става въпрос за видеоклипове на Байдън и Тръмп

НЮ ЙОРК (АП) — простата постъпка на президента Джо Байдън да седне, до момента в който отбелязва 80-ата годишнина от Деня D в Нормандия, Франция, притегли повече внимание от самата гала в някои кръгове, защото потребителите на обществените медии споделиха съкратена версия на клипа, с цел да лъжливо настояват, че той протяга ръка към фиктивен стол.

Клипът е първият от най-малко три отвън подтекста или изрязани видеоклипове, споделени необятно за по-малко от две седмици през юни, с цел да подхранват описа, че Байдън е душевен и физически неспособен за служба.

В политиката от дълго време е общоприета процедура да се въртят действителни моменти, с цел да се накара съперникът да наподобява зле. И въпреки всичко неотдавнашната вълна от подвеждащи видеоклипове – които натрупаха милиони гледания и бяха подхванати от десни издания по целия свят – демонстрира по какъв начин обсегът на обществените медии и действителните опасения по отношение на възрастта на Байдън са създали тактиката изключително мощна през 2024 година

Експертите споделят, че гласоподава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР