НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Ню Йорк внезапно прекратиха

...
НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Ню Йорк внезапно прекратиха
Коментари Харесай

Прокурорите оттеглиха обвиненията по средата на процеса срещу трима, обвинени в притежание на откраднати текстове на „Hotel California“

НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Ню Йорк ненадейно прекратиха наказателното си дело по средата на процеса в сряда против трима мъже, които бяха упрекнати в скрит план за владеене на тайник ръчно формирани текстове на „ Hotel California “ и други шлагери на Eagles.

Помощник-окръжният прокурор на Манхатън Аарон Гинандес осведоми съдията в 10 часа сутринта, че прокурорите повече няма да продължат със случая, цитирайки неотдавна налични имейли, че отбраната юристите споделиха, че повдигат въпроси по отношение на справедливостта на процеса. Делото беше в ход от края на февруари.

„ Хората признават, че уволнението е уместно в този случай “, сподели Гинандес.

Салът от известия се появи едвам когато звездата на Eagles Дон Хенли явно е решил предходната седмица да се откаже от привилегията адвокат-клиент, откакто той и други очевидци на обвиняването към този момент са дали показания. Защитата твърди, че новите разкрития повдигат въпроси, които тя не е могла да зададе.

„ Свидетелите и техните юристи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР