НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Ню Йорк в четвъртък

...
НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Ню Йорк в четвъртък
Коментари Харесай

Прокурорите казват, че процесът срещу Доналд Тръмп за тайни пари трябва да започне на 15 април без допълнително забавяне

НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Ню Йорк в четвъртък приканиха арбитър да стартира наказателния развой против Доналд Тръмп за секрети пари на 15 април, като сподели, че апелите на отбраната за по-нататъшни забавяния или преустановяване на делото заради изхвърляне на доказателства в последния миг бяха „ алена херинга “.

По-голямата част от доказателствата, които юристите на някогашния президент републиканец получиха през последните седмици – повече от 100 000 страници от предходно федерално следствие по въпроса — беше „ изцяло несъществено, дублиращо се или значително дублиращо “ доказателствата, които към този момент са им били дадени, споделиха прокурорите.

В една партида от 31 000 документа, предадени на юристите на Тръмп последно седмица, по-малко от 270 са имали отношение към случая на Тръмп и не са били разкрити преди този момент на неговите юристи, споделиха прокурорите. Федералните прокурори завършиха да дават показания на юристите на Тръмп предходната седмица.

Съдия Хуан М. Мърчан предходната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР