НЮ ЙОРК (АП) — Президентската кампания на Доналд Тръмп го

...
НЮ ЙОРК (АП) — Президентската кампания на Доналд Тръмп го
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп го отдалечава от съюзниците, които са нахвърляли планове за втори мандат

НЮ ЙОРК (АП) — Президентската акция на Доналд Тръмп го отдалечава от напъните на съдружници и някогашни сътрудници да очертаят проектите си за вероятен втори мандат, в това число кой може да поеме администрацията му и какви политики може да следва.

В записка в петък от старши съветници Сузи Уайлс и Крис ЛаСивита, акцията сподели, че известията за евентуално държавно управление на Тръмп идват от всеки с изключение на републиканеца или неговия екип не би трябвало да се смята за формален и е „ нежелано разпръскване “. orbit се приготвят за доста по-твърдо дясно държавно управление, заредено с лоялисти. И това идва, когато акцията на Тръмп от ден на ден се опълчва на по-широките старания да се нарисува него и програмата му за втория мандат като крайни.

„ Въпреки че сме кристално ясни, някои „ съдружници “ не са разбрали намека, а медиите, в своята ревнивост против Тръмп, бяха прекомерно подготвени да продължат да употребяват анонимни източници и спекулации за втора администрация на Тръмп в опит да предотвратят втора адм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР