НЮ ЙОРК (АП) — Погледнете внимателно снимката до рецептата на

...
НЮ ЙОРК (АП) — Погледнете внимателно снимката до рецептата на
Коментари Харесай

Как да приготвите страхотни ястия на открито от готвач, живял в кемпер

НЮ ЙОРК (АП) — Погледнете деликатно фотографията до рецептата на Лий Калпакис за хот-дог с пържен праз и кисело зеле и може би забележете дребен нахалник: Медоносна пчела е нахлула в фрагмента за вечеря навън.

Други готвачи може да се възпротивят да запазят тази фотография или да упорстват пчелата да бъде отстранена с фотошоп, само че не и Калпакис, който обича да чества готвенето измежду природата, в това число неговите възходи и падения.

„ Исках да покажа тази неполирана версия на метода на живот, с вярата да дам малко инспекция на действителността, само че също по този начин да прегърна обстоятелството, че нещата не би трябвало да са толкоз съвършени “, тя споделя.

Калпакис си завоюва правото да прави каквото желае: тя живя малко по-малко от две години в 22-футов кемпер в северната част на щата Ню Йорк, прецизирайки 75-те предписания в книгата си „ Out There “.

„ Това ми оказа помощ да бъда по-ефективен готвач “, споделя тогавашният кухненски стилист, разработчик на предписания и частен готвач. „ Изрязвате мъничкото малко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР