НЮ ЙОРК (AP) — Подборът на съдебни заседатели трябваше да

...
НЮ ЙОРК (AP) — Подборът на съдебни заседатели трябваше да
Коментари Харесай

Подборът на съдебни заседатели ще започне в процеса за корупция срещу сенатор Боб Менендес

НЮ ЙОРК (AP) — Подборът на правосъдни заседатели трябваше да стартира в понеделник в процеса против сенатор Боб Менендес, демократ, упрекнат в приемане на подкупи в злато и пари, с цел да употребява въздействието си, с цел да дава услуги, които биха помогнали на трима предприемачи от Ню Джърси.

70-годишният Менендес ще бъде изправен пред съда във федералния съд в Манхатън дружно с двама от предприемачите – предприемачът на недвижими парцели Фред Дейбс и Уейл Хана. И тримата не се признаха за отговорни. Трети предприемач се призна за отговорен и се съгласи да свидетелства против останалите обвинени. Съпругата на сенатора също е упрекната, само че нейният развой се отсрочва най-малко до юли.

Възможни са встъпителни изказвания, само че малко евентуално, преди вторник за развой, който към този момент е сринал политическата известност на сенатора. След като обвиняванията бяха оповестени през септември, той беше заставен да напусне авторитетния си пост като ръководител на комисията по външни връзки на Сената.

Сенаторът с три манд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР