НЮ ЙОРК (AP) — Отстраненият водещ на Fox News Тъкър

...
НЮ ЙОРК (AP) — Отстраненият водещ на Fox News Тъкър
Коментари Харесай

Бившият водещ на Fox Тъкър Карлсън стартира своя собствена мрежа за стрийминг с интервюта и коментари

НЮ ЙОРК (AP) — Отстраненият водещ на Fox News Тъкър Карлсън започва своя лична услуга за стрийминг, обещавайки да „ споделя неукрасената истина “ на почитателите за $72 на година, разгласи той в понеделник.

Коментари, изявленията, новинарски репортажи и документални филми с усет на Карлсън, даже предаване със препоръки ще бъдат предлагани в Tucker Carlson Network, която всъщност се състои от хора, които са употребявали да работи за него във Fox.

Новото начинание идва повече от седем месеца откакто Fox ненадейно уволни Карлсън, своя най-популярен водещ. Фокс по този начин и не изясни обществено уволнението, а Карлсън сподели в понеделник, че „ това в действителност е една от тези мистерии, които евентуално в никакъв случай няма да стигна до дъното. “

„ Искам да се събудя и да си кажа, „ Можеш да кажеш каквото искаш “, сподели Карлсън, обявявайки услугата си за стрийминг в The Megyn Kelly Show, подкаст и радио шоу, водено от другата бежанка Кели от Fox News, която преустрои кариерата си на самостоятелен коментатор.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР