НЮ ЙОРК (AP) — Не отне много време на Нели

...
НЮ ЙОРК (AP) — Не отне много време на Нели
Коментари Харесай

Вътрешни въпроси и отговори: Нели Бореро разказва за 4 десетилетия справяне с расизма и внасяне на промяна в Accenture

НЮ ЙОРК (AP) — Не лиши доста време на Нели Бореро да се сблъска с расизма през 1986 година, когато се причисли към огромна консултантска компания, която беше предходник на Accenture.

Секретарка й даде жетон за метрото и й сподели, че тя е „ жетона чартърен “. На първото й коледно празненство сътрудникът, който я нае, й даде блестящо опакован подарък, който се оказа спрей за хлебарки, и й сподели, че всички знаят, че пуерториканците имат хлебарки в домовете си. Следващия понеделник Бореро се изправи пред колегата, с цел да изясни, че се усеща унизена и усеща, че не принадлежи към компанията. Партньорът, споделя Бореро, изрази разкайване и даде обещание да й помогне да промени културата на компанията, в случай че остане.

Бореро, в този момент старши стратегически консултант на Accenture за световно включване и многообразие, показа тези истории в „ Непоколебими: Отхвърляне на пристрастията, Запалване на смяната, празнуване на приобщаването ”, нова книга, описваща нейните съвсем 40-годишни старания за създаване на DEI (раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР