НЮ ЙОРК (AP) — Мъжът, обвинен в подпалването на малък

...
НЮ ЙОРК (AP) — Мъжът, обвинен в подпалването на малък
Коментари Харесай

Прокурорите казват, че заподозреният за пожар в съда в Ню Йорк е изгорил документи с оплаквания относно наказателното правосъдие

НЮ ЙОРК (AP) — Мъжът, упрекнат в подпалването на дребен пожар в съда, където се организира процесът за цивилен бизнес измами на Доналд Тръмп, е изгорил документи с недоволства по отношение на наказателното правораздаване, споделиха прокурорите в четвъртък.

Пожарът в сряда наложи евакуация на основната постройка на гражданския съд в Манхатън часове след приключването на свидетелските показания в процеса против някогашния президент. Но нямаше индикация, че двете събития са свързани.

38-годишният мъж беше упрекнат в четвъртък за опит за палеж и неразумно застрашаване. Гаранцията беше избрана на 50 000 $ в брой или 150 000 $ гаранция.

Не е ясно какво е довело мъжа в съда, прочут на доста телевизионни фенове като декор на „ Закон и ред “, „ Нощен съд “ и други излъчвания.

Докато беше на четвъртия етаж късно следобяд в сряда, мъжът подпали документи с написани на ръка рецензии към системата на наказателното правораздаване, споделиха прокурорите при изправянето му на обвиняване в нака...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР