НЮ ЙОРК (АП) — Мъж, който е излежал 14 години

...
НЮ ЙОРК (АП) — Мъж, който е излежал 14 години
Коментари Харесай

Мъж, осъден за убийство в Бруклин през 1996 г., каза от десетилетия, че знае кой го е направил. Прокурорите вече са съгласни

НЮ ЙОРК (АП) — Мъж, който е излежал 14 години в пандиза за смъртоносна пукотевица от 1990 година, беше оправдан в четвъртък, откакто прокурорите споделиха, че в този момент имат вяра, че килърът е бил негов прочут, който е замесвал от десетилетия.

„ Изгубих 14 години от живота си за закононарушение, което не съм направил “, сподели Стивън Ръфин пред арбитър от Бруклин, откакто въздъхна от страсти.

Въпреки че Ръфин беше освободен условно през 2010 година и от този момент е построил кариера в канализацията в Джорджия, той сподели, че анулацията на присъдата му за непредумишлено ликвидиране и изчистването на името му „ ще ми помогне да продължа напред “.

„ Ако знаеш, че си почтен, не се отхвърляй от делото си — продължавай да се бориш, тъй като справедливостта ще спечелва “, сподели 45-годишният Ръфин пред съда. „ Това е всичко, което желаех от 30 години: някой да слуша и в действителност да чува какво споделям и да се вгледа в нещата, които им споделях. “

Прокурорите споделиха, че изследват дали да издигнат обвинявания против...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР