НЮ ЙОРК (AP) — Кроткият Франклин — първият чернокож герой

...
НЮ ЙОРК (AP) — Кроткият Франклин — първият чернокож герой
Коментари Харесай

Франклин от „Фъстъците“ ще блесне в светлината на прожекторите на нов анимационен специален Apple TV+

НЮ ЙОРК (AP) — Кроткият Франклин — първият негър воин в комикса „ Фъстъците “ — стига до свети в своя личен анимационен Apple TV+ специфичен този месец в история за другарството.

Франклин е новопостъпил, който се свързва с Чарли Браун и е добре пристигнал във вселената на Peanuts в „ Snoopy Presents: Добре пристигнал вкъщи, Франклин “, чиято премиера е в петък.

Сценаристът Роб Армстронг, карикатуристът зад лентата „ Jump Start “, споделя, че надгражда върху проектите, които основателят на „ Feanuts “ Чарлз Шулц е оставил. „ Винаги, когато започнете с положителни съставки, би трябвало да работите интензивно, с цел да извършите от тях неприятна торта “, споделя той.

Расата в никакъв случай не се загатва категорично, само че Армстронг и съсценаристът Скот Монтгомъри леко кимват, когато Франклин оглежда децата в новия си град и отбелязва: „ Едно нещо беше несъмнено: на това място липсваше многообразие. “

„ Никога не съм желал да пропагандирам или нещо сходно, само че трябваше да се оправя по същия метод, по който се оправих в „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР