НЮ ЙОРК (AP) — Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс

...
НЮ ЙОРК (AP) — Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк казва, че застава до главен помощник в центъра на последната акция на ФБР срещу членове на неговия вътрешен кръг

НЮ ЙОРК (AP) — Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс в петък застана до дълготраен консултант, чиито парцели бяха нападнати от ФБР и отхвърли опасенията по отношение на възходящите федерални следствия на хора, свързани с неговата администрация.

Агенти на ФБР претърсиха два адреса в Бронкс в четвъртък, благосъстоятелност на Уини Греко, някогашен фондант за Адамс, който в този момент служи като негов шеф на Asian каузи. Греко е най-малко третият асистент на Адамс, чийто дом е нападнат от федерални сътрудници.

Агентите също са иззели мобилните телефони и iPad на кмета в настрана федерално следствие, концентрирано най-малко частично върху това дали акцията му е заговорничала с турското държавно управление за приемане на противозаконни средства за акцията от задгранични източници.

По време на няколко изяви в локалните медии в петък демократът сподели, че администрацията му сътрудничи на проверяващите и че той остава зает да служи на жителите на града.

„ Разследването ще продължи “, сподели Адамс по новинарското р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР