НЮ ЙОРК (AP) — Кайри Ървинг е готов да остави

...
НЮ ЙОРК (AP) — Кайри Ървинг е готов да остави
Коментари Харесай

Кайри Ървинг е готов да остави бурните времена в Бруклин зад гърба си и да се съсредоточи върху бъдещето в Далас

НЮ ЙОРК (AP) — Кайри Ървинг е подготвен да остави бурните времена в Бруклин зад тила си и да се концентрира върху бъдещето си в Далас.

Една година откакто беше търгуван от Нетс, Ървинг се завърна за първи път във вторник вечерта и сподели, че не се тревожи за мнението на хората за неговите 3 1/2 сезона с Бруклин. Нито пък счита, че има смисъл да приказваме за неприятните спирания на корта и цялата драма, произлязла от това.

„ Не желая да встъпвам прекомерно надълбоко в това, тъй като обичам да пазя хората, с които работя, даже и да не се получи “, сподели Ървинг. „ Отново искам на всички тези момчета добре, само че диалозите, които трябваше да се проведат, не бяха извършени преди крайния период за търговия и не знам дали има потребност да се избавя нещо, просто мисля, че беше време да се успокоя разум и да отида някъде, където съумях да просперирам.

„ Да се ​​намирам в обстановка, в която не трябваше да се безпокоя за някакъв тип приказки зад тила или медиите, или да не знам по какъв начин да се оправя с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР